k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter


  Follow us

  Get inspired

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de laatste kortingen, recepten, nieuwe producten..


   GRATIS VERZENDING VANAF € 60

   BOOST YOUR BODY

   Search

   • No products in the cart.

   SKINNYBOOST-111

   ONTMOET JOËLLE

   Ik ben Joëlle Botteldoorn, een gepassioneerde schoonheidsspecialiste met een grote liefde voor all things beauty en healthy lifestyle. Op mijn 19 jaar richtte ik mijn eigen schoonheidssalon ‘House of Beauty Joëlle’ op. Wat kleinschalig begon, groeide op mijn 21ste uit tot een voltijdse job op zelfstandige basis. Naast schoonheidsbehandelingen wekte ook gezonde voeding mijn interesse op.

   Ik draag graag zorg voor mijn eigen lichaam, maar heb een hekel aan diëten waarbij je weinig mag eten en een constant gevoel van honger ervaart waardoor je uiteindelijk met een vreetbui eindigt. Wanneer ik een dieet volg, wil ik nog steeds volwaardige maaltijden kunnen eten die me écht een verzadigd gevoel geven. Daarom ging ik op zoek naar producten die me een gezonde levensstijl kunnen bieden zonder dat ik mezelf moet uithongeren. Nadat ik me hierin verdiepte, startte ik met Skinnyboost.

   Deze efficiënte producten werken ontzettend goed voor mij en maken dat ik makkelijk een healthy lifestyle kan aanhouden. Via deze weg wil ik graag andere mensen inspireren zodat ook zij kunnen genieten van de voordelen van Skinnyboost en een gezondere levensstijl kunnen aannemen én volhouden.

   Check ook zeker de Instagrampagina @skinnyboost_ voor leuke receptjes waarin ik eveneens producten van Skinnyboost verwerk. Zo sta je nooit nog inspiratieloos in de keuken! 

   GREENBOOST POEDERS

   Veel mensen krijgen onvoldoende vitamines, mineralen en antioxidanten binnen doordat ze weinig of geen groenten eten. Dit is een niet te onderschatten probleem waardoor je je erg futloos kan voelen. Daarom ging ik op zoek naar een oplossing. Na een grondige research en door zelf veel uit te testen, kwam ik tot de perfecte samenstelling voor mijn Greenboost poeder. Niet alleen bevat dit product een bron aan vitamines, mineralen en antioxidanten, het boost ook je immuunsysteem, stimuleert de vetverbranding, ontgift en reinigt je lichaam, versnelt je metabolisme en geeft je een energieboost. Wie zich dus fitter en gezonder wil voelen, probeert zeker het Greenboost poeder uit. Het is trouwens ook mijn absolute favoriet uit het gamma!

   thee

   DE TEA'S

   Naast het Greenboost poeder, zitten er ook drie theeën in het assortiment: de Skinnyboost tea, de Activeboost tea en de Nightboost tea. De eerste twee helpen je om je ideale gewicht te bereiken. Ze verminderen je hongergevoel, versnellen je metabolisme, reinigen je lichaam en bloed, boosten je immuunsysteem en bevorderen je stoelgang. Drink 1 liter Skinnyboost tea in combinatie met 1,5 liter water doorheen de dag en schakel na veertien dagen over op de Activeboost tea. Wie last heeft van slapeloosheid kan dan weer rekenen op de Nightboost tea. Deze geeft een ontspannend en rustgevend gevoel waardoor je makkelijker slaap vat. Maar dat is niet alles! Deze thee vermindert eveneens stress, kalmeert je maag en darmen, bevordert je spijsvertering en vermindert een opgeblazen gevoel. Daarnaast kan de Nightboost tea je helpen om sneller van je verkoudheid af te geraken. Doordat hij slijmoplossend werkt, wordt je keelpijn en hoest verlicht. Drink een tot twee kopjes enkele uren voor je gaat slapen en geniet van een heerlijke nachtrust. 

   MUESLI EN GRANOLA

   Muesli en granola zijn twee must-haves in je keuken! Doordat ze boordevol noten, zaden en pitten zitten, zijn ze rijk aan vitamines en mineralen. Extra plupunt: deze producten zijn laag in calorieën en geven je een lang verzadigd gevoel. Tip: ga zowel voor de muesli als de granola, zo heb je een leuke, welgekomen afwisseling! 

    

   HOE HEBBEN DEZE PRODUCTEN MIJN LEVEN VERANDERD? 

   Voordat ik Skinnyboost begon te gebruiken, was ik wat bijgekomen door ongezond te eten. Plots stond er 62,8 kg op de weegschaal. Natuurlijk wou ik graag terug naar mijn oude gewicht en daar heeft Skinnyboost me ongelooflijk bij geholpen. Na twee weken de producten te gebruiken woog ik 59,8 kg en een maand later, dus na vier weken, woog ik 57,8 kg. Uiteraard ben ik ontzettend blij om opnieuw op mijn oude gewicht te zitten, maar nog meer ben ik dolgelukkig om me terug fit te voelen. Dit is dan ook mijn drijfveer om gezond te leven én andere mensen te motiveren en te inspireren. Wie benieuwd is naar mijn en anderen hun verhaal, kan altijd een kijkje nemen op mijn Instagram @skinnyboost_! 

   You don't have permission to register
   X